Nakon što je objavljena veza Veljka Ražnatovića sa košarkašicom iz Titela, poraslo je interesovanje javnosti za njen život. Nakon što se Bogdana Rodić udala za Veljka a njena sestra Bojana za Mirka Šijana sestre su dobile nadimak srpske Kardašijanke.Jedino najstarija sestra Nataša još nije uplovila u bračnu luku a mnogi nagađaju da bi i ona mogla da se uda za nekog od najpoželjnijih neženja u Srbiji po uzoru na svoje mlađe sestre. U centru pažnje bile su i starije sestre, a sada je mnoge zaprepastilo da je Nataša Rodić doživjela potpunu transformaciju svog izgleda.

Bogdana trenutno iščekuje dolazak trećeg sina sa Veljkom Ražnatovićem. Njene nedavne fotografije pokazuju koliko je zadovoljna svojim obiteljskim životom. Otkako je dobila djecu sa sinom Goce Božinovske, Bojana se rijetko viđa u javnosti i rijetko objavljuje slike na svom Instagram profilu. No, vidljivo je da je i dalje lijepa i zamamna, iako je majka dvoje djece.

Nataša Rodić, starija sestra obitelji Rodić, dobila je razmjerno manje medijske pozornosti, vjerojatno zbog toga što njezin partner nije poznat u javnosti. Dok su njezine dvije mlađe sestre bile na udaru zbog izrazito vitke građe, Nataša je nedavno doživjela i zamjetnu transformaciju u svom izgledu.

Fotografije koje je nedavno objavila na Instagramu uvjerljiv su dokaz njezinog značajnog gubitka kilograma. Jasno je da se njen fizički izgled drastično razlikuje od onoga kada smo je prvi put sreli na Bogdaninom vjenčanju s Veljkom. Mnogi su pohvalili Natašin izgled, a dobila je i brojne komplimente. Čak su i njezine obiteljske fotografije smatrane posebno lijepima.