Trenutno Vijesti

NAJPOZNATIJA PJEVAČICA JUGOSLAVIJE KAŽNJENA TRI MESECA USLOVNO: Kada vidite šta je uradila, neće vam biti dobro – PA ŠTA TI BI?! (FOTO)

U bivšoj Jugoslaviji je postojao veliki broj jako kvalitetnih pjevača i pjevačica iza kojih je ostalo puno hitova koji se i danas rado slušaju. Neki od tih muzičkih legendi su i danas aktivni i njihova karijera traje preko pedeset godina kao što je slučaj sa Miroslavom Ilićem, Halidom Bešlićem i još nekima a jedna koja je bila rame uz rame sa njima kada je u pitanju popularnost je i pjevačica Vera Matović.

Ona je rođena 1946. godine ali kada je pogledate nikada ne biste rekli da ima toliko godina jer se jako dobro drži i pazi na svoj izgled. Vera ima dvoje odrasle djece, a kada su u pitanju njeni muzički počeci to je bilo u sedamdesetim godinama kada je bila učesnik raznih festivala koji su se održavali u bivšoj državi da bi na jednom od njih, Ilidži, pobijedila sa pjesmom Drugarice, ne diraj u sreću.

U svojoj dugoj i plodnoj karijeri Vera je snimila 24 albuma i 16 singlica a njeni najveći hitovi su pjesme Marko, sunce moje jarko, Hajde da se budimo u dvoje i Šta ti moja bluza smeta. Kada je u pitanju njen izgled, ona je kako je starila postajala sve ljepša pa je mnogi porede sa vinom koje je bolje što je starije. Za nju se nikada nisu vezivali neki skandali jer je ona uzoran građanin koja poštuje zakon, ali je jednom prilikom priznala da je često dobijala kazne zbog saobraćajnih prekršaja a jednom je čak bila u pitanju i uslovna.

Vera je priznala da je prilično nestrpljiva kada je za volanom što je znalo skupo koštati. Jednom je prestigla auto koji se kretao 40 km na sat i radar je snimio i morala je da plati novčanu kaznu a pored toga je dobila i uslov da ako ponovi prekršaj u roku tri mjeseca oduzet će joj vozačku dozvolu. Vera je rekla da je od tada bila jako pažljiva i na svu sreću do uzimanja dozvole ipak nije došlo.

Oglasi – Advertisement