NAJPOPULARNIJE SRPSKE SESTRE DOŽIVELE SU NEZAMISLIVU TRAGEDIJU U PORODICI: Pevačica se PRISETILA emotivnog trenutka! (FOTO)

0

Kada su u pitanju poznate estradne ličnosti, svakodnevno o njima možemo pročitati nešto novo. Postoje i oni o kojima se piše gotovo svaki dan, ali također i oni čija je karijera nekada davno doživela vrhunac, pa zatim otišla u zaborav. Jedan od takvih primera je svakako Indira Aradinović Indi, koja je pre nekoliko godina uspela da povrati svoju muzičku karijeru gde je nekada i bila.

Danas vam donosimo o njoj i njenoj isto tako jako popularnoj mlađoj sestri Editi Aradinović. Ova priča iz njihovog privatnog života je u poslednje vreme privukla veliki broj medijia i o tome se jako puno pisalo. Indira Aradinović Indi je pevačica i estradna čiju su karijeru sve vreme pratile velike promene izgleda. Indirino prvo pojavljivanje u javnosti je bilo na audiciji za Zvezde Granda 2003. godine, ali nije ostvarila zapažene rezultate. Veliku popularnost je stekla nakon prvog albuma. Rođena je 4.7.1986. godine u Beogradu.

Edita Aradinović je srpska pop-folk pevačica i bivša članica grupe Ministarke. Rođena je 30. juna 1993. godine u Beogradu. Edita je početkom 2018. godine napustila bend Ministarke i posvetila se samostalnoj karijeri. Ono što malo ko o njima zna je da su se morale suočiti sa mnogim gubicima u porodici, ali to ih je izgleda učinilo samo jačim. Indira i Edita su u par navrata pričale o ovome. Ono što malo ko o njima zna je to da su imale brata koji je umro u dvadeset i prvoj godini. Iako su bile jako vezane za njega, znale su da će ih kad tad napustiti jer je rođen sa Downovim sindromom i to težim oblikom, pa je preminuo 2005. godine.