Trenutno Vijesti

NAJNOVIJE VIJESTI: Poznatog pjevača pretukla vjerenica, EVO u kakvom se stanju nalazi: Kad čujete zašto je to napravila, neće vam biti dobro (FOTO)

Jedan od pjevača koji se probio na estradnu scenu preko takmičenja Pinkove zvjezdice je Slobodan Radanović koji je i prije pojavljivanja u ovom takmičenju imao neke nastupe po klubovima i kafanama. Javosti je postao poznat kao preljubnik u rijalitiju Zadruga gdje je pred milionskim gledalištem prevario svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar s mlađahnom Lunom Đogani.

Ta je sezona Zadruge bila najgledanija a moral i kvalitet programa koji se prikazuje na raznim televizijama je dotakao samo dno. Ono šro je najveća ironija u svemu je da je Slobu sama Kija prijavila za učešće u Zadruzi jer je mislila da će mu to pomoći u njegovoj pjevačkoj karijeri. Nakon što se Sloba spetljao sa Lunom, u rijaliti je ušla i Kija koja je na kraju postala i pobjednica i keširala veliku svotu novca.

Odmah po izlasku iz rijalitija ona je zatražila razvod od Slobe a ni njegova veza sa Lunom Đogani nije potrajala. Iako je dosta vremena prošlo od ovih događanja izgleda da stvari između Kije i Slobe još uvijek nisu završene. Naime u javnost je procurila vijest da je Slobu pretukla njegova vjerenica Jelena a navodno je razlog bila upravo njegova bivša supruga.

Nakon ovih napisa u medijima javio se i sam Sloba koji je rekao da je cijela ova vijest lažna i da se on i Jelena nisu potukli kao se to prenosi u javnosti. On je u svom stilu sarkastično rekao da su se potukli na plaži da je ona imala nunčake  a on šuriken i da je prava šteta što to niko nije snimio.

Oglasi – Advertisement