NAJNOVIJA ISTRAŽIVANJA POKAZALA: MUŠKARCI NIKAKO NE VOLE TRAČARE

0
100

Jeste se zapitali od kakvih žena bi muškarci najradije pobjegli?!

Prema nedavnom istraživanju, na prvom mjestu su one koje se stalno žale, ogovaraju, preuveličavaju probleme, te kritikuju i tračaju gotovo svakog. Zatim slijede dame opterećene svojim kilogramima, koje broječi kalorije, vagaju jelo na kašiku.

Te teme veoma zamaraju jači pol, pa će na taj način brzo izgubiti interesovanje za “vlasnicu” nepotrebnih kilograma. Muškarcima nisu privlačne ni žene koje mnogo toga zamjeraju partneru i partnerovim roditeljima, što on doživljava kao direktan napad i odmah staje u njihovu odbranu.

Takođe, ukoliko pripadnica ljepšeg pola stalno govori o svom poslu i kolegama, o svojim prijateljima i ostalim ljudima koji je okružuju, opisujući događaje mnogim detaljima, velika je vjerovatnoća da će time otjerati svog dragog, koji bi želio da razgovara i o njenom privatnom životu, upoznavajući njenu dušu, a tako i o ljudima koji su mu bliski.

Za kraj ostavljamo ženu koja je svojom inteligencijom uvjerena da bi svakome trebala dati neki savet, a svom mužu ponajviše. Takvu damu muškarci će prije doživljavati kao sopstvenu majku nego kao ljubavnu partnericu, što nikako nije dobro.