NAJMOĆNIJA ARAPKINJA U 7. DECENIJII IMA LICE KAO DEVOJKA: Kako to da Moza izgleda mlađe čak i od ćerke?

0

Po naslovu članka ćemo pisati o vijestima koje dolaze iz svijeta, to jeste pišemo o jednoj najpopularnijoj dami, a riječ je o Mozi bin Naser, koja se udala za poznatog katarskog šeika Hamada bin Kalifa Al Thania, tako je postala najimućnija Arapkinja. Oni su u braku dobili čak sedmoro djece. Svima je poznato da je Moza kraljica stila, kao i to da se svaka njena kombinavija komentariše jer uvijek postigne privući najveću pažnju.

Ono što je zanimljivo je to da ona uvijek nosi samo dizajnersku odjeću, ali ima i ostalih misterija koje su za njen fizički izgled vezane, a jedna od njih je i ta da ona ima 63 godine, ali izgleda kao žena od 30 godina, pa se često priča o tome da ona izgleda mlađe čak i od svoje kćerke, a isto tako mnogi ljudi navode da je ona potrošila nevjerovatna 2 miliona dolara za plastične opracije koje su joj pomogle da postigne mladalaćki izgled.

Moramo reći da i dalje nema oficijalnih podatakao tome da li je onda radila bilo kakve estetske korekcije, a pri tome sve na njenom licu izgleda prirodno. Neke arapske kulture isto tako dovode do toga da ona ima mladoliki izgled lica, jer se žene na tom području njeguju na posebne načine. Svima je poznato da se te žene poktrivaju, te samim tim njihovo lice je još viđe zaštićeno. One isto tako posjećuju hamame u kojima se njeguju i opuštaju. Sve to doprinosti na svoje načine njihovom mladolikom izgledu, i nije ni čudo što izgledaju dosta mlađe nego što jesu.