NAJMANJI BRUSHALTER NA SVETU: PEVAČICA SE RASPIŠTOLJILA, NIKO NE VERUJE U ONO ŠTO VIDI!

0

Poznata srpska pevačica Nikolija Jovanović je ovih dana itekako zastupljna u medijima. Prvo je imala problem sa Reljom, gde je ljubomora ušla među njihov odnos. Sada je opet skrenula pažnju na sebe svojom odevnom kombinacijom.

Svoju karijeru je počela 2013. godine sa singlom “Ćao zdravo”, a pre toga je bila poznata kao učesnica Survivora Srbija. Trenutno je u braku sa isto tako poznatim pevačem i reperom Reljom sa kojim ima dve ćerkice. Ona je mnogo puta istakla kako joj je on velika podrška uz mamu Vesnu Zmijanac.

Nikolija je također poznata po svojim odevnim kombinacija i mnogi je smatraju itekako atraktivnom, te što se moda tiče kažu da je “ispred vremena”. Poznato je i to da joj nije problem da se obuče malo “slobodnije”, ali je ovoga puta nadmašila i samu sebe. Privukla je veliku medijsku pažnju, te su usledili i brojni komentari na njenim društvenim mrežama.

Nedavno se na njenom instagram profilu pojavila fotografija gde Nikolija pozira u veoma neobičnoj odevnoj kombinaciji. Kobinacija joj pokriva bukvalno sve, od glave do pete, ali ono što će verovatno utešiti mušku stranu publike je to da ipak poprsje ostalo otkriveno. Mnogi je nisu navikli taku, pa je pokrenula lavinu različitih komentara. Ona je zapravo nosila “najmanji brushalter na svetu”, te je u obliku srca kojeg drže korpice.

Instagram profil joj je bio zatrpan brojnim komentarima. Pišite nam u komentare! Šta mislite o ovakom kontrastu kada je u pitanju moda gde je sve pokriveno osim jedne stvari koja je gotovo otkrivena?