NAJLEPŠA SRPKINJA IMA NAJVEĆU ZADNJICU NA SVETU! Operacije je platila više od 100.000 evra, a novom kombinacijom je šokirala! (FOTO, VIDEO)

0

Da je ovaj svet otišao do đavola primer je i današnja priča koju vam donosimo. Svi smo naime svesni da je današnji život previše usmeren prema s*ksu pa mnoge poznate i javne devojke eksponiraju svoja tela širokim javnim masama kako bi zaradili. Mnoge od tih devojaka u velikom slučaju nisu prirodne i operisane su plastičnim operacijama i po nekoliko puta. 

Mnoge strane a i domaće devojke su doslovno “napumpane” sa svih strane i u svoj izgled nemaju nameru prestati da ulažu. Godišnje daju i po nekoliko stotina hiljada evra i dolara. Takve devojke su nažalost postale san mnogih muškaraca na svetu, koji ih slepo prate i redovno lajkaju njihove slike. Također, mnoge devojke zarađuju za život tako što su i na stranicama poput Only Fans.

Mnoge devojke preteruju sa plastičnim operacijama, a jedna od njih je Nataša Kraun, koja je poreklom iz Srbije. Ona drži rekord najveće zadnjice na svetu. Rođena je u Švajcarskoj, gde je odrasla i završila školu. Njen jedini posao je da redovno objavljuje slike na društvenim mrežama, a dovoljna je činjenica da na svom instagramu ima preko 2 miliona folovera. Ona je za svoj izgled potrošila preko 100.000 evra, od kojih je najviše uložila u zadnjicu. Ona kaže da jede jako puno Nutele, pa pojede čak i teglu na dan.

Ona za sebe kaže da joj je glavni moto “Što veće, to bolje”. Priznala je kako ima i bračnih ponuda preko društvenih mreža. Ona je toliko aktivna da nekada nema vremena ni da se druži, a kamoli da izlazi. Sada se pojavila u crnom rupčastom kombinezonu, a komentari su više nego pozitivni. pogledajte i sami i svvakako nam napišite koje je vaše mišljenje o devojkama poput Nataše?