Viktor Troicki trenutno trenira Davis Cup reprezentaciju Srbije, i bio je selektor za natjecanje u Malagi. Njihov cilj je bio osigurati mjesto u finalu, gdje su se trebali  sučeliti s australskim timom. Tenisači Miomir Kecmanović i Novak Đoković dio su napora da se ostvari ovaj cilj i donese čast našoj zemlji.Međutim, to se nije desilo jer je Novak izgubio od Janika Sinera a on i Kecmanović su kasnije izgubili u dublu.

Unatoč tome što je bio bivši vrhunski tenisač,uspješan izbornik prije desetak godina, fokus na njegov buran ljubavni život zadržao ga je u javnosti. Jedna od istaknutih osoba u njegovoj romantičnoj prošlosti je zanosna manekenka Sunčica Travica. U dobi od 37 godina poznata manekenka ne prestaje ostavljati jlude zadivljenenjenom ljepotom.  Na početku njezine karijere stručnjaci su u njoj vidjeli veliki potencijal i predviđali joj svijetlu budućnost. Ipak, odlučila se skloniti od očiju javnosti i živjeti u miru i luksuzu daleko od svog doma u Srbiji.

Viktor i Sunčica su 2009. godine započeli ljubavnu vezu koja je bila puna uspona i padova. Proživjeli su razdoblja pomirenja isprepletena brojnim prekidima prije nego što su konačno prekinuli vezu 2014. godine. Sunčicina poruka bivšem ljubavniku nije bila prijateljska. Poručila mu je da bi se trebao samozapitati i zapitati se zašto je uvijek on taj koji je ostavljen. Sunčičine riječi bile su bez pardona i otvorene.

Nakon toga Troicki se oženio zanosnom Aleksandrom s kojom je dobio dvije kćeri. U međuvremenu, oko Sunčičinih ljubavnih afera nagađalo se napretek, ali  ništa nije išlo dalje od nagađanja. No, ono što je neosporno jest da je najpoznatija kao najzgodnija bivša partnerica Viktora Troickog.