NAJKONTROVERZNIJA PJEVAČICA SRBIJE SE OGLASILA POVODOM SLUČAJA ALEKSIĆ- I ona je pretrpjela zlostavljanje, a sad je žestoko oplela!

0
151

Cijela Srbija je užasnuta skandalom koji je potresa već nekoliko dana a koji je vezan uz aferu škole glume Mike Aleksića u kojoj je ovaj cijenjeni pedagog i učitelj glume, po izjavama svojih bivših učesnika, fizički i psihički maltretirao mnoge od njih, a neke svoje učenice je i seksualno napastovao. Na ovo su regaovale mnoge poznate ličnosti koje su dale podršku glumicama koje su sve to otkrile

Jedna od onih koja nije mogla a da ne da komentar na ovaj slučaje je i pjevačica i rijaliti zvijezda Nadežda Biljić koja je i sama bila žrtva zlostavljanja. Ona se oglasila preko društvenih mreža, osudila je Aleksića, te je pružila podršku žrtvama, a u svojoj poruci je napisala i ovo:

” E moja “elito” svi ste znali za ovo matorog psihopatu i pedofila i šutjeli zbog “prestiža”, krem društvo Srbije, slika i prilika. Nikada nisam voljela naše filmove jer su puni nasilja pogotovo nad ženama, bravo za hrabrost Milena Radulović, bravo djevojko! Nisi sama! Ni ti, ni ostale djevojke, samo hrabro! ”