Javnost je ostala zatečena neočekivanom objavom rastave proslavljenog pjevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne dizajnerice Meline Džinović. Ovaj voljeni pop duo donio je tešku odluku raskinuti vezu i službeno se razvesti nakon 22 godine zajedničke ljubavi. Navodno su Željko i Jovana Joksimović bili među prvima koji su saznali za razvod Meline i Harisa Džinovića.

Unatoč najboljoj namjeri, pjevačica i voditeljica nisu uspjeli pomoći prijateljima u rješavanju bračnih razmirica. Tu informaciju prenosi Kurir, tvrdi pouzdani insajder upoznat s njihovim bliskim odnosom. Harisa i Željka veže blisko prijateljstvo izgrađeno na međusobnom poštovanju i podršci. Kada su otkrili nevolje u braku Džinovića, odlučili su se ne miješati, nego su se prijateljski savjetovali da bi možda vrijedilo razmisliti o razvodu. Ovaj razgovor vodio se prije dvije godine, a nesvjesno, Jovana i Željko su Melini i Harisu nenamjerno odužili proces. Željko je osjetio osjećaj krivnje kad mu je kolega s posla rekao da je njihov trud za posrnulu zajednicu uzaludan. Shvaćajući nevolju kolege zbog vlastitog iskustva s razvodom, Joksimović je Željku savjetovao da s Melinom zadrži korektan odnos pun poštovanja. Ovo je račun koji iznosi sugovornik.

Melina od Harisa nije tražila nikakvu imovinu, kako je on naveo. Umjesto toga, izrazila je svoju duboku zahvalnost Harisu za njegovu neprocjenjivu pomoć u osiguravanju da njezine kreacije prihvate utjecajni jet set širom svijeta. U proteklih nekoliko dana bilo je opsežnih izvještaja, ali je ključno napomenuti da Melina ne daje prednost materijalnim stvarima. Ona razumije da će nekretnine i imovina stečena u braku s Džinovićem u konačnici preći na njihove nasljednike. Značajan aspekt za nju je podrška koju je dobila od Harisa u etabliranju u modnoj industriji, kako domaćoj, tako i međunarodnoj. Ovo postignuće bio je njezin krajnji san i uspješno ga je ostvarila. Melina je sada uspješna samostalna poslovna žena koja se ne oslanja na svog muža. Kako je njihova emocionalna veza nestala, zajednički su se odlučili na zakonski razvod, što je i glavni razlog njihove odluke o razvodu, ispričao je pouzdani izvor.

Vijest o razvodu Meline i Harisa Džinovića izazvala je buru, a posljedice još uvijek odjekuju poput eksplozije. Nedavni izvještaji sugeriraju da je dizajnerica, reagirajući na situaciju, na brzinu pripremila svoje stvari i krenula na put u Sarajevo, gdje trenutno boravi. Godine 2002. Haris i Melina Džinović započeli su emotivnu vezu koja je na kraju dovela do rođenja dvoje djece, Kana i Đine. Nakon 12 godina službeno su se vjenčali. Nažalost, kako se navodi, pjevačica je morala napustiti njihovu raskošnu vilu.

U nedavnom otkriću, Melina Džinović je izrazila koliko nostalgična postaje kada se prisjeti svog djetinjstva, izazivajući osjećaj sjete u svojim riječima. Vraćajući se na moje mlade godine, postoji određena nostalgija koja se javlja tijekom zime, pogotovo kada mi roditelji dođu u posjet. Nažalost, više nemam priliku vratiti se u svoje rodno mjesto u Bihaću, u Bosni, pa čak ni često posjećivati ​​Zagreb. Međutim, moja dva prijatelja za cijeli život uvijek me vraćaju u to drago vrijeme moje mladosti.

Sjećam se toga kao razdoblja ispunjenog slatkoćom i nekim šarmom. Nažalost, moji mladenački dani prekinuti su jer sam s 22 godine postala majka, prelaskom u ulogu predane obiteljske žene”, naglasila je Melina. U intervjuu za medije Haris je otkrio kako Melinini roditelji u početku nisu odobravali njihovu vezu zbog velike razlike u godinama, ističući to kao jedan od glavnih razloga. U početku su se njezini roditelji suočili sa značajnim protivljenjem, posebno zbog velike razlike u godinama”, rekao je jednom prilikom za novinare.