Kao što ste mogli vidjeti po samom naslovu, današnja tema će biti naša poznata pjevačica Nadica Ademov koja je kao što sigurno znate u drugom stanju. Naime, to je i razlog zašto ona sada napušta estradu, jer želi d ase posveti sebi i svojoj bebi. Nadica je otkrila da se sada osjeća jako dobro i da je zahvalna Bogu što dobro podnosi trudnoću. Također je rekla kako je najvažnije da sve ostane dobro i sada je trudnoća prioritet u njihovim životima. Planiranje svadbe su sada ostavili u drugom planu, te su se svi posvetili Nadici i bebi.

Nadica nam je također otkrila da je jako sretna jer nosi djevojčicu, kao što je i njen budući suprug. Najvažnije je da beba bude živa i zdrava, a sve ostalo će doći samo. Nadica navodi da je suuprug jako srećan što će dobiti kćerku jer su one inače tatine mezimice. Također je istakla da je spremna za ovu fazu, da postane mama i da je svjesno ušla u ovo. Trenutno je sada u petom mjesecu trudnoće i sve teče odlično.

Imaju još dva nastupa i nakon toga će Nadica uzeti zasluženi odmor i neće se pojavljivati na nastupima događajima i emisijama. Njen fokus je trenutno samo priprema za dolazak bebe. Nadicin glas je jako snažan i emotivan, a uvijek je privlačila pažnju svojim pjevačkim sposobnostima, ali pored toga je i jako lijepa. Ona je vremenom izgradila prepoznatljivi stil pjevanja koji je i odraz njenog umjetničkog izraza. Svojim pjesmama je dotakla mnoga srca. Šta vi mislite o Nadici?