NABIJA SRPKINJAMA KOMPLEKSE…Ćerka Dragane Mirković pokazala kako se oblači ćerka milionera: Ova bunda je san snova i izazvala je haos na Instagramu… (FOTO)

0

Naime, kako i sami možete zaključiti putem naslova današnja tema ovog članka jeste kćerka naše mega popularne pjevačice Dragane Mirković. S obzirom da djeca Dragane Mirković i Tonija Bijelića nisu više djeca, te se može vidjeti kako su odrasli te pokupili samo najbolje od roitelja nije ni čudno što se već danima po medijima vrti priča o njima.

Iako su djeva bogatih i veoma popularnih roditelja oni su tek nedavno otvorii profile na društvenoj mreži Instagram, a Marko i Manuela su pokazali kako ima uopšte nije stalo do promocije. Pjevačica je jedne rpilike za medije izjavila kako je njena kćerka Manuela i prije imala profil na instagramu međutim nije se mogla nositi sa raznim komentarima te ga je ugasila, ali odlučila je da ga varti prije dva mjeseca.

“Sin ne voli da bude viđen, ali svi ga vide. Ćerka se povukla, njoj je to bilo previše, ona je ipak žensko, on se nasmeje na neke stvari, nije zaluđen mrežama. Njoj je neprijatno da je ima na portalima, ja nisam uticala na nju, prenela sam samo njenu objavu. Meni je samo bitno da su mi oni srećni, ja ću biti najbolja moguća svekrva i tašta” – izjavila je pjevačica iistakla kako su se ona i njen muž trudii da nauče svoju djecu da se svaki zarađeni dinar treba cijeniti.

Manuela je sada odrasla u zrelu djevojku, a sudeći po njenim slikama jako puno vremena provodi šminkajući se i priremajući stajlinge. Međutim izazvala je veliku pometnju kada se slikala u krznenoj bundi koja košta paprepno te su odmah osudili i njenu majku jer je ispričala da navodno uči djecu da cijene novac a onda njena kćerka dodđe i objavi ovakvu fotografiju.