Na ošišanu do glave, ona plava i sa višeg kilograma: Fotografija Seke i Veljka će vas šokirati, kakva promenada (FOTO)

0

Vjerujemo da znate do sada da je poznata pjevačica Seka Aleksić u braku sa surugom Veljkom i to više godina. U braku su dobili dva sina, kojima su život posvetili, te je Seka za razliku od većine svojih kolegica svoj dom izgradila daleko od očiju javnosti. Seka i Veljko sada uživaju u svojoj vili u Staroj Pazovi, a kako su jednom naveli, najbitnije im je da su tu kao normalno ljudi i da žive mirnim životom skupa sa svojom djecom.

Za njih prve komšije imaju samo riječi hvale, navode da su jako ljubazni, a uvijek svakog pozdravljaju i da pomažu kada god je to ptorebno. Jako često kada je ljetni period pozovu sve mališane iz komšiluka da se igraju skupa u njihovom bazenu. Nakon rođenja drugog sina Seka je smanjila broj svojih nastupa. Tada se ona posvetila maksimalno odgoju djece, a Veljko i ona su od dana kada su stupili u vezu nerazdvojni.

Prije veze sa sadašnji suprugom, Seka je bila skupa sa Mladenom Radulovićem, a sve se odvilo 2009. godine. Nakon prekida sa Mladenom su se pojavile slike na kojima je ona sa Veljkom, a za koje se ispostavilo da je angažovan kao njen telohranjitelj, i sve to pomoću njegove kik boks karijere. Ona je nedavno na zahtjev svojih pratilaca na Isntagramu objavila njenu prvu sliku sa Veljkom, a kao opis je napisala “Ja plava”. Tada je Seka bila dosta drugačija nego danas, imala je kraću plavu kosu, a Veljko je bio bez brade i kratko ošišan. Šta vi mislite o njima?