Na ivici monaškog života! Ivan Bosiljčić odlukom iznenadio javnost, a EVO da li ga Jelena podržava! (FOTO)

0

Vjera je svačije pravo i nekima zaista može dosta značiti u životu, ali nažalost, mnogo ljudi danas religiju koristi za profit pa se više ne zna ni ko je dobar svećenik i štovatelj religije a ko nije. Bilo kako bilo, mnogi pa čak i estradne zvijezde se okreću vjeri u svom privatnom životu.

To je slučaj i sa slavnim glumcem Ivanom Bosiljčićem koji živi skoro kao monah, i u braku je sa Jelenom Tomašević. Bosiljčić je oduvijek imao želju da posjeti manastir Divjejevo u Rusiji pa su mu kćerka i supruga to poklonile za 43. rođendan i time mu ostvarile najveću želju.

Ivan je veliki vjernik i obavezno obilježava sve praznike, pa je za praznik Svetog Serafima imao priliku otići do manastira s porodicom. Svaki praznik Svetog Serafima, on zapali svijeću i veoma je pobožna osoba. Podijelio je i sliku s porodicom gdje je uhvaćen par sekundi prije zagrljaja što mu se mnogo dopalo.

Iako je veliki porodični čovjek, također i je veoma duhovan i religija mu očito igra veliku ulogu u životu, pa nije toliko iznenađujuće što mu je velika želja bila da ode baš u slavni ruski manastir ali zajedno sa suprugom i kćerkom jer je s njima htio da podijeli te trenutke. Sav je bio ushićen kad je došao tamo, a Jelena je znala da će to biti tako jer oduvijek Ivan spominje kako želi da posjeti taj slavni manastir i sada se čini da je nezvanični monah i slavni glumac konačno ostvario jedan od svojih velikih ciljeva.