Na glavi burka a dole haos! Ova djevojka je postala viralni hit, DOBRO POGLEDAJTE DONJI DEO SLIKE…(FOTO)

0
431

U nastavku današnjeg članka, riječ dvije o današnjoj modi koja je definitivno otišla naglavačke. svi se sjećamo da je nekada prije neki novi mofni hit trajao cijelu sezonu, a danas je tu totalno drugačija priča jer se neki modni detalj zna da zadrži tek mjesec dana, a onda je već idući mjesec totalno izvan fazona i nije moderno.

Svi prate modne trendove, ali kako je krenula cijela priča sa pandemijom korona virusa, tako je i sama modna scena zapela u ćorsokak. Kao što možete da vidite na naslovnoj stranici, za danas smo vam spremili jednu jako zanimljivu priču koja je povezana sa jednom islamskom kulturom, koja se sve više i više počinje konzumirati i na samom zapadu.

Ovdje na slici vidimo jednu djevojku koja se slikala na jednom kulturnom susretu u Kazablanci, ali je ona otišla korak dalje i htjela je vijetu da pokaže kako žene iz arpaskih zemalja ipak nisu toliko zatucane. Ona je na glavi imala burku, dok je dole imala u potpunosti otkrivene noge, na nogama je imala štikle, i privukla je jako veliki broj znatiželjnih pogleda.

Odmah su o njoj počele pisati kako lokaalni portali, tako je jako bruo došla i do neizbježnih društvenih mreža, koji su odmah podijelili njenu sliku., Mora se reči da izgleda prezgodno, i da je spojila i istok i zapad na jednoj slici. Jedna strana medija ju je osudila, dok ima i onih koji su joj dali punu podršku. Vaša mišljenja? Da li je ovo u redu ili ne? Pišite nam u komentarima…