MUŽ JU JE NAPUSTIO, A ONA SE OKRENULA SVOME SVEKRU- Ovo od nje nije niko očekivao- OVAJ PRIZOR JE SVE ZAPANJIO (VIDEO)

0

Za ovo se može reći da je jedna teška životna priča koja je postala veoma popularna preko društvenih mreža, a radi se o tome da jedna žena dio svoga vremena provodi u blizini svoga svekra koji je inače teško bolestan i koji ima 98 godina.

Tu priču je zapravo podijelila kćerka od te žene, a tačnije unuka od toga starca, pa je ona i uz svoju objavu napisala “Moja mama i tata su rastavljeni već par godina, a tata je odlučio da odabere drugu pa nas je napustio”, bilo je u opisu te situacije, ali pored toga nevjerstva njenog supruga ova žena i njena kćerka nisu nikada napustile starca.

“Moja mama inače njega kupa i mijenja mu odjeću, te radi sve što treba, a čisti mu po kući, te brine o njemu sa mnogo ljubavi”, kako je navedeno u snimku. Bilo je i očigledno da ova žena nije shvatila da nju njena kćerka snima, pa se i vidi kako ona miluje ovog starca po kosi, te mu pokušava popraviti raspoloženje.

Kćerka od ove žene je veoma ponosna na nju i rekla je da pokazuje da je ona prava osoba pored toga što njen otac nije znao da ih cijeni i što ih je tako olako ostavio.

Ovaj snimak je kroz kratko vrijeme postao popularan, te je on dijeljen na sve strane pa je i iznenadio na hiljade korisnika društvenih mreža, dok je i mnogo pozitivnih komentara bilo na račun ove gospođe koja nije mogla napustiti svoga svekra.