MUŽ JOJ JE NESTAO 6 NEDELJA NAKON VENČANJA: Bila mu je verna dugih 68 godina i čekala da dođe, a onda je saznala BOLNU ISTINU koja ju je potpuno slomila..

0

Pegi Haris nakon dugih 68 godina saznala je istinu, nakon što joj je muš nestao samo 6 sedmica nakon njihovog vjenčanja. Ono što je saznala zaista je teško i bolno.

Naime, donosimo priču iz davne 1944. godine kada se Pegi Haris iz Teksasa udala za svog tadašnjeg momka Bilija. Međutim oni su u svom braku sretno živjeli samo 6 sedmica nakon čega je Bili kao pilot regrutovan u vojsku kako bi se borio za Normadiju. Ispratila ga je u ljubavi i čekala da se vrati, brojala je dane do njegovog dolaska. Ono što je na početku iznenadilo jeste da nije nikada dobila telegram od njega, a niti se on sam pojavljivao niti javljao. Niko je nije obavijestio o čemu se radi i šta se dešava sa njenim mužem, ali to nije spriječilo Ppegi da svog supruga vijerno čega svih dugi 68 godina. “Bili i ja smo bili vjenčani samo šest nedelja, ali ja sam odlučila da to bude za cijeli život”, kaže Pegi.

Njen suprug ni nakon svih tih godina se nije vratio, na samome početku vodio se kao da je nestao, zatim se Pegi vratila nada u život kada je čula da je živ i da se napokon vraća kući a onda je dobila pismo koje ju je totalno slomilo. U pismu je pisalo da je njen muž ubijen i sahranjen,a onda kada se Pegi pojavila na njegovom grobu dobila je informacije kako možda to ipak nisu njegovi ostaci, život se stvarno poigrao sa Pegi.

Međutim ni nakon svega ona nije odustala pa je jedne prilike dodala: “Pisala sam svima i pitala za bilo kakve informacije o mom suprugu. Posljednji put pisala sam kongresmenu 2005. godine. Dobila sam odgovor da je i dalje nestao”. Na samome kraju se ispostavilo da je njegov avion pao te da je Bili tu poginuo, od tada u njegovom mjestu smatraju ga herojem.