MUŠKARCI SU LUDILI ZA ZLOBNOM RUBI! Glumicu serija vinula u ZVIJEZDE, a pogledajte kako izgleda danas sa 42 godine! (FOTO)

0
3

Cijela Srbija, ali i region, s obzirom da se ova serija emitovala u svim zemljama, sjeća se zlobne zavodnice Rubi iz istoimene serije, a danas se nije baš puno promijenila.

Poznata glumica Barbara Mori, koja tumači lik Rubi bila je prava rak rana velikom broju muškaaca, a pokazala je da se to još uvijek nije promijenilo.

Ova glumica iz braka sa Serhiom Majerom ima i sina Serhia Majera Mori kojeg je rodila sada već davne 1998. godine. 2016. godine u osamnaestoj godini njen sin je dobio dijete i tako je učinio jednom od najmlađih baka na cijelom svijetu, Barbara je tada imala 38 godina.

Danas sa 42 godine ona izgleda zaista prelijepo, i veliki broj glumica joj mogu samo pozavidjet na njenom izgledu nego i na licu koji nema skoro ni jedne bore. Da li možete da vjerujete da je od snimanja poznate serije koju je definitivno gledala cijela nacija, Rubi prošlo čak petnaest godina.