Muškarce odbijaju žene sa OVIM zanimanjem: Čime se vi bavite?

0

Izgleda da je u životu sve preraučanato te da se sitnice gledaju, iako nismo ni svesni u to. Recimo kada je u pitanju ljubav, to se može očitovati u svakom smislu. Mnogima je lepota presudna. Nekome je energija i smisao za humor na prvom mestu. Neki gledaju egzistenciju, a neki gledaju i samo profesiju ili zanimanje u životu.

Sajt „YourTango“ sproveo je anketu, te je pitao muškarce da li zanimanje partnerke ima veze sa njenom privlačnošću, kao i uspehom veze. Odgovori su različiti i mi vam donosimo koje profesije odbijaju muškarce od žena.

Anketa je pokazala da modeli i televizijske ličnosti za muškarca su veoma zahvetne. Ako je u pitanju televizijska ličnost, smene su obično turbuletne, te je više odsutna nego kod kuće. Isto tako postoji opcija da bi joj se mnogi udvarali, naročito za one muškarce koji su ljubomorni. Na drugom mestu su umetnice, te su neki rekli da te osobe ne žele da se bave ozbiljnim poslovima niti bilo čime što je isplativije. Doktorka i doktor nikako ne mogu. Velika je verovatnoća da će se raspravljati jer su oboje jako dominantni.

Nekima je iskustvo sa advokaticama jako traumatično, najviše što imaju visoka očekivanja. One obično traže bogataše, sa vezama u pravosuđu i sličnim organima. Iako umetnica i glumica idu zajedno, posebno mesto zaslužuje sama glumica, jer su mnogi muškarci priznali kako ne bi voleli da mu se partnerka ljubi sa bilo kim zbog uloge na filmu. Striptizeta je još jedno zanimanje koje mnogim muškarcima ne bi odgovaralo kod partnerki. Mnogi su se izjasnili da vole inftimu, te da tu intimu imaju samo njih dvoje. Mnogi muškarci ne vole da iko gleda njihove partnerke, posebno ako su polugole dok plešu.