Muškarac ustao iz sopstvenog groba kako bi se vratio kući – Ostao je u šoku kada je vidio ko ga je dočekao na njegovim vratima! – Savjeti za deset
Zanimljivosti

Muškarac ustao iz sopstvenog groba kako bi se vratio kući – Ostao je u šoku kada je vidio ko ga je dočekao na njegovim vratima!

U ovom članku ćemo vam govoriti o jednom čovjeku čija je priča uspjela da preputuje svijetom, i svi mi koji smo pročitali ovo smo zaista ostali u nevjerici.

Ponekad čujete neke stvari iz života drugih ljudi koje djeluju toliko nevjerovatnim da ponekad zvuče i nestvarno, ali ovo o čemu ćemo vam mi govoriti se zaista desilo!

Riječ je o jednom čovjeku po imenu Vukan Perić, koji je davne 1960. godine ustao iz svog sanduk nakon što ga je njegova porodica sahranila.

Svima je bilo čudno to što je Vukan tako iznenadno preminuo bez bilo kakvih zdravstvenih problema, a ono što se desilo iduće je bilo znatno čudnije svima nama.

Dok je sveštenik obavljao posljednju molitvu na njegovoj sahrani iz sanduka se čuo Vukanov glas, i svi koji su bili tu su ostali u nevjerici.

Vukan je u tom trenutku uspio da izvuče noge, i tad su svi znali da su zapravo sahranili život čovjeka.

Oglasi – Advertisement