MUŠKARAC JE SPREMAN URADITI SVE ZA ŽENU KOJU ISTINSKI VOLI: JESTE LI SE ZAPITALI DA LI STVARNO ZNATE POSTUPATI SA NJIMA?

0
188

Muškarci možda nisu dobri u izražavanju svojih osjećanja, ali su zato puno jasniji kada moraju da skoče u akciju. Iako je većina muškaraca odgajana da budu “tvrdi orasi” – i sami znate koliko ponekad mogu biti tvrdoglavi, oni jednostavno znaju u kojim situacijama treba da reaguju i zaštite osobu koju vole i do koje im je stalo.

Osobina koja se njima ne pripisuje često je ranjivost, ali ona uopšte nije nemoguća. Činjenica je da kada se zaljube oni postaju dosta ranjiviji. To često mogu iskazati svojim načinom ponašanja prema vama.

Kada vas muškarac voli, on na vašu vezu ne gleda kao na neku fizičku stvar, on će uložiti sve napore i boriće se da ta veza postane emotivno neraskidiva. On će se boriti za vas i u vaše ime. Poznato je da muškarci postaju potpora samo onim ženama sa kojima imaju emotivnu povezanost.

Kada vas muškarac voli, on voli sve sto radite i raduje se svakom vašem uspjehu. Jer vaš uspjeh je i njegov uspjeh. Biće mu bitno da sudjeluje u vašim aktivnostima, da vam pomaže i da postane vaša najveća podrška.

Kada vas muškarac voli, neće vas skrivati od svog kruga porodice i prijatelja. Jasno će pokazati da ste njegova, da ste osoba vrijedna ljubavi koju daje i da ste žena koju će uključivati u svoje buduće partnerske planove.

Od velikog značaja je da na vrijeme iskusite pravu ljubav i spoznate njene vrijednosti. Ukoliko vjerujete jedno drugom i pored toga uspijevate zadržati i malo slobode, tek tad ste zapravo ostvarili ono o čemu mnogi sanjaju. Samo tada možete razumjeti da ne postoji stvar koju muškarac ne bi htio i smio uraditi za ženu koju voli, ukoliko iza sebe ima njenu ljubav i podršku.

Ako vam se ovo dogodi, potrudite se da mu budete oslonac i poslušajte ga. Danas, sutra, oslušajte njegovo srce…