MRAČNA STRANA MIROSLAVA LAZANSKOG: Ima ćerku koju SVI ZNATE i nikada je nije priznao, a ovako je zaista OKONČAO ŽIVOT

0

Tijekom svoje karijere Miroslav Lazanski se istaknuo i kao vojni analitičar i novinar. Od 1995. godine je član žirija za Miss, što i ne čudi s obzirom na njegove česte interakcije s lijepim ženama. Iako je Lazanski bio samo jednom u braku, poznato je da je imao zapaženu ljubavnu vezu. Ipak, njegov najveći utjecaj bio je unutar njegove obitelji, gdje je živio trideset godina sa suprugom i sinom Aleksandrom.

Kada je riječ o iznošenju osobnih podataka o supruzi Tamari, Lazanski je bio krajnje oprezan. Bio je odlučan u nastojanju da zaštiti privatnost svoje obitelji i zaštiti je od pažnje javnosti. Ta se odlučnost učvrstila nakon što je Gordana Bjelica 1994. izjavila da ima dijete s Miroslavom, što je on oštro demantirao. Unatoč Bjeličinoj upornosti i sudskom postupku za utvrđivanje očinstva koji je uslijedio, zaključci slučaja nisu javno objavljeni. Tijekom prethodnog razdoblja mog života bio sam oženjen i živio u stranoj zemlji.

Unatoč svim mojim naporima, nisam mogao ispuniti svoje obveze kao roditelj, što je rezultiralo sporazumnim raskidom mog braka. Nakon rastave, neočekivano sam se našla u vezi koja je dovela do rođenja moje kćeri Teodore. Čvrsto vjerujem da sve žene koje su sposobne trebaju imati priliku iskusiti radosti majčinstva, pa sam i sama donijela odluku da postanem majka. Identitet Teodorinog oca znamo samo nas troje i nikada od njega nisam tražio pomoć. Gordana Bjelica nedavno je otkrila da je imala ozbiljan razgovor s kćeri Teodorom, tijekom kojeg je sve otkrila i obvezala se da će čuvati tajnu.

Teodora Bjelica postupno postaje istaknuta ličnost u odabranom poslu. Manekenstvom se počela baviti iz hobija sa šesnaest godina, a dvije godine kasnije pretvorila ga je u profesiju s punim radnim vremenom. Njen talenat prepoznat je 2011. godine kada je učestvovala na izboru za Miss Srbije, a ugledni žiri ju je proglasio za Miss šarma Srbije 2011. godine. Godine 2017. debitirala je u filmu “Afterparty”, no upravo je uloga u “Južnom vjetru” izazvala pozornost javnosti golišavim scenama. Od tada se pojavila u raznim produkcijama, uključujući “Tom”, “Avioni”, “Slatke muke” i “Hotel Beograd”. Unatoč tome što je javna osoba, oca je odlučila ne spominjati.