MOŽETE LI PREPOZNATI SRPSKU PJEVAČICU: Mama je stalno ovako šišala, ZNATE LI O KOME SE RADI?

0

Riječ je o popularnoj pjevačici koja dolazi iz NOvog Sada, a ona je objavila fotografiju kad je bila djevojčica i tako nasmijala ljude na društvenim mrežama.

Radi se o srpskoj pop pjevačici, nju nazivaju mediji i NOVOSADSKA BARBIKA, a riječ je naravno o Nataši Bekvalac, koja je objavila fotku iz djetinstva, nasmijala je cijelu javnost tako.

Fotografija koja je u domu njenih roditelja uramljena, na njoj je Bekvalčeva imala roze džemperčić sa bijelom kragnom od košulje, a imala je tada neprevaziđenu frizuru koju su u narodu zvali ŠERPA FRIZURA, potpuno neprepoznatljiva je bila Nataša Bekvalac.

Nataša je u opisu fotografije stavila KAŽE MAMA DA JE TAKVA BILA MODA

Nataša Bekvalac danas spada u jedne od uspješnijih i poznatijih srpskih estradnjaka, brojne hitove iza sebe ima, ima također i tri neuspješna braka s partnerima a voli i sama da se šali na svoj račun u medijima.

Ipak, ono na šta je ona posebna, to su njene kćerke Hana i Katja, ponosna je na svoje roditelje, ali i dvije sestre koje su jako uspješne u svom poslu, a riječ je o Dragani i Kristini Bekvalac.

Nataša Bekvalac nije imala sreće u ljubavi mnogo, tri braka iza sebe, sva tri neuspješna, a u zadnjem je imala mnogo problema, kad je na nju nasrnuo njen bivši suprug, koji ju je pretukao, a to je i kulminiralo da se ona razvede i po treći put u svom životu. Novosadska barbika se smatra jednom od najljepših na estradi, a nevjerovatno koliko nema sreće u ljubavi ona.