MOŽETE LI PREPOZNATI SRPSKU PEVAČICU: Mama je stalno ovako šišala, ZNATE LI O KOME SE RADI?

0

Danas ćemo malo da pišemo o domaćoj estradi, te o periodu sedamdesetih i osamdesetih godina, pa je inače u to vrijeme muzika prema kritičarima bila dosta bolja i kvalitetnija nego što je u današnje vrijeme i u to vrijeme se mnogo cijenila kvaliteta, te se nije baš snimalo puno pjesama, ali ipak one koje su se snimale su ostali hitovi i dan danas.

Popularna novosadska pjevačica je ovoga puta objavila jednu sliku kada je ona bila mala pa je sve ljude nasmijala na društvenim mrežama. Pjevačica Nataša Bekvalac ili kako je mnogi zovu novosadska barbika je objavila jednu sliku iz djetinjstva sa kojom je ona uspjela nasmijati čitavu javnost.

Tu fotku koju je ona objavila inače je u domu kod njenih roditelja, te se na njoj jedva može prepoznati Nataša Bekvalac koja je nosila roze džemper sa bijelom kragnom od košulje, te sa neprevaziđenom šerpa frizurom.

“Rekla je mama da je takva moda bila u to vrijeme”, ona je napisala u tome opisu slike koju je objavila preko društvenih mreža. Iza sebe Nataša Bekvalac ima razne hitove koji se svakodnevno slušaju, a isto tako je ostala u javnosti upamćena po tome što je imala tri braka.

Jednom prilikom je Nataša rekla da je najposnija na svoju porodicu i na svoje kćerke prvobitno, a isto tako na svoje dvije sestre koje su inače dvije uspješne poslovne žene, Dragana i Kristina Bekvalac, a sada nam recite vi šta mislite o svemu ovome i da li Nata liči ovdje na sebe.