Morala da okonča karijeru zbog NJEGA?? Ovo je teška životna priča Maje Odžaklijevske (FOTO)

0

Svakodnevno čitamo vesti sa javne estradne scene i o poznatim pevačima sa nje. Najviše je onih čiji su kvaliteti zaista upitni ali svojim kontraverzama često skreću na sebe medijsku pažnju. Mi vam danas donosimo jednu životnu priču pevačice za koju verovatno neki nisu niti čuli, a zapravo je jako veliki talenat i jako je priznata i uticajna. U pitanju je Maja Odžaklijevska i saznajte o čemu je zapravo reč u nastakvu ovog teksta!

Maja Odžaklijevska je rođena 21. 04. 1952. u Skoplju. Na muzičkom terenu je bila revnosnija, bar kada se o festivalskim nastupima radi. Ne postoji nijedan iole značajan festival u bivšoj Jugoslaviji na kome Maja Odžaklijevska nije učestvovala, bila nagrađena ii bar zapažena. Tu tradiciju je i nastavila, pa poslednjih godina Maja nastavlja svoju festivalsku karijeru, istrajna u nameri da više ne objavljuje albume. Majka je dve odrasle kćer, živi skromno i bez glamura. Još uvek peva sjajno i rado je viđen gost na malim ekranima.

Porodica je mnogima najvažnija u životu i trudimo se da imamo što bolje odnose sa onima koje volimo, pa je tako slučaj i sa Majom. Naime, njen unuk Luka je sada centar sveta za Maju, i to naročito otkako mu je dijagnosticiran autizam. Ona je rekla da je prva primetila da nešto nije sasvim uredu sa malim Lukom. Luka je kako kaže poslednjih pet godina “zatvoren u svoj svet” i ima jako česte autistične napade. Maja je rekla da su također pokušali da se savetuju sa stučnim licima o tome kako da se ponašaju prema Luki i kako da olakšaju svoj život.