Trenutno Vijesti

MOJA MAMA JE UMRLA MOŽETE LI DA SE BRINETE O NAMA – Pred vratima joj je stajao dječak sa bebom umotanom u ćebe! Njegove riječi LEDE KRV- SVI SU U SUZAMA

Svaki dan možemo da pročitamo ili čujemo neku vijest o nečijem životu. Najčešće slušamo o tužnim scenarijima koje život piše, a nekada čujemo i neke lijepe vijesti. Međutim, danas je sve više i više tih loših i ružnih događaja pa se više ne zna koji je gori. Važno je da shvatite da sve što imate u svom životu je dovoljno, jer neko nema ništa, a i dalje živi normalno.

Zato je važno biti zadovoljan svime u svom životu. Mi Vam danas donosimo jednu jako tužnu priču koja je potresla cijeli svijet.
Naime, gospođa čije je ime Jessica Penyour je odlučila da podijeli sa svima ovu priču preko medija. Ona je inače iz Arizone, a mjesto u kojem živi je dosta naseljeno. Njen prvi komšija je imao djecu, sina Salvatora koji ima 5 godina i malu sestru koja je imala dva mjeseca. Jessica se iznenadila kada je jedan dan dječak pokucao na njena vrata, a u rukicama nosio svoju mlađu sestru.

Salvatore joj je rekao da im je majka umrla pod tušem, pa ju je pitao da li bi se ona mogla pobrinuti za njih. Jessica se zaprepastila i ostala u šoku, a onda je saznala pravu priču. Naime, ono što se zaista desilo jeste da je njihova majka bila pod tušem kada se onesvijestila i kada je sin ušao u wc, vidio ju je u ležećem položaju.

Dječak je pomislio da mu je majka umrla pa se zato obratio komšinici Jessici. Jessica je odmah pozvala hitnu pomoć. Doktori su uspjeli osvijestiti majku Caitlin.
Jessica je dodala kako je jako ponosna na dječaka koji je bio hrabar toliko da je nosio svoju sestricu napolje do njih da ih upita za pomoć, a i na taj način je svojoj majci spasio život.

Oglasi – Advertisement