Mnogo joj bolje stoji od Mustafe: Emina tajno pred matičarem sa turskim milionerom, pogledajte prvu fotografiju sa VENČANJA

0

Nakon što je raskinula desetljeće dug brak s turskom glazbenom ikonom Mustafom Sandalom i zajedno podigla dvoje djece, pop senzacija Emina Jahović započela je romantičnu vezu s bogatim turskim poduzetnikom Sadetinom Saranom. Unatoč tome što se bori s posljedicama razvoda, Emina je smogla hrabrosti da napravi korak naprijed i krene u novu ljubav. Tijekom tog razdoblja dvojac je privlačio značajnu pozornost javnosti, a promatrači su pomno pratili svaku njihovu akciju. Rano su svoju vezu odlučili držati u tajnosti, no naposljetku je postalo poznato nakon što su turski fotoreporteri snimili nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

Iako su Emina Jahović i Sadetin Šaran svoju ljubavnu vezu držali suzdržano, neki promatrači su smatrali da su savršen spoj te su nagađali kolika je vjerojatnost da će se vjenčati. Unatoč glasinama o skorom vjenčanju, dvojac je prošao kroz razdoblje otuđenja i na kraju se nakratko pomirio prije nego što je zapao u nepopravljivu slijepu ulicu. Emina se u svojoj izjavi ukratko osvrnula na njihov buran razlaz, navodeći kratkoću njihovih susreta, različite perspektive i jedinstven stil života kao čimbenike koji su tome pridonijeli. Na kraju su stvari završili prijateljski i zrelo, kao dvoje odraslih koji su se sporazumjeli. Poznata glazbenica, koja je prije bila u braku s uglednom turskom pjevačicom, progovorila je o razlozima rastave od bogatog tajkuna.

Mnogi smatraju da su se Emina Jahović i Sadetin Saratin ponovo vezali za brak i zavjetovali na vječnu vjernost. Međutim, ovo je zabluda. Dvojac je bio izvanredno povezan i imali su privilegiju biti imenovani kumovima jednom turskom paru. Dok su izmjenjivali zavjete na njihovom službenom vjenčanju, neočekivano je planuo vatromet, zbog čega je pjevačica isprva djelovala preneraženo. Unatoč tome, ubrzo je shvatila uzrok improviziranog prikaza.