Unatoč tome što je Jelena Karleuša prije godinu dana objavila da se razvodi od bivšeg supruga, nogometaša Duška Tošića, njihov brak još nije službeno okončan. Javnost i dalje zanima veza slavnog para, o kojoj se ne prestaje pričati. Duško Tošić, nekada uspješan nogometaš, a danas menadžer, vodi privatan život i rijetko se pojavljuje u javnosti i komunicira s medijima. Njegov “Instagram” račun jedini je izvor informacija o njegovoj dnevnoj rutini, koju rijetko ažurira. Kad god se fotografija Duška Tošića pojavi na njegovoj stranici, pozornost je prvenstveno usmjerena na njegove poslovne pothvate, no svaki se pothvat analizira kako bi se dobio uvid u njegov osobni i emotivni put.

Nepobitna je činjenica da je Tošiću obitelj iznad svega. Posljedično, mediji već duže vrijeme kruže glasinama o vezi Jelene Karleuše, Duška Tošića i članova njegove obitelji. Posljednjih godina izašlo je bezbroj naslova o turbulentnoj vezi Jelene i Duška. Par često raspravlja o razvodu i priznaje da se više ne vole. Unatoč tome, u prošlosti su se pokušavali pomiriti. Trenutno nisu u zajedničkoj zajednici, ali su viđeni zajedno u javnosti te se i dalje smatraju parom. Zanimljivo, unatoč očitom nezadovoljstvu, tvrde da se vole više nego ikad prije. Situacija je nesigurna, ali sa sigurnošću možemo tvrditi da su Jelena i Duško zajedno proslavili kćerkin rođendan.

Bilo je nedvojbeno da doživljavaju vrhunac svoje radosti. Lica su im bila obasjana širokim osmijehom koji je odisao srećom. Unatoč tome, nastavio je ovjekovječiti glasine koje su kružile bazarom, inzistirajući na tome da je njihova sreća samo “za dobrobit djece”. Međutim, ta je tvrdnja dovedena u pitanje u svjetlu nedavnih događaja koji su opovrgli njegove optužbe. Točni detalji o tome što se dogodilo ostaju nedokučivi. Katarina Tošić, sestra Duška Tošića, bila je prisutna na koncertu Jelene Karleuše te je čak imala pristup i backstageu koji je bio rezerviran samo za pjevačičine najbliže poznanike. Tijekom nastupa Katarina je na svoj Instagram profil uploadala video pjesme. Ovaj novi događaj iznimno je razveselio obožavatelje Jelene Karleuše i Duška Tošića, jer se čini da su veze između obitelji Tošić-Karleuš čvrste i skladne. Međutim, ova je vijest možda zatekla one koji se protive ovom paru.