MNOGE DANAS LUDE ZA NJIM: Ovako je izgledao u detinjstvu – EVO O KOJEM GLUMCU JE REČ! (FOTO)

0

Poznate ličnosti često znaju objavljivate neke svoje fotografije koje su nastale u ranom djetinjstvu ili kada su bili tinejdžeri, pa ih onda kada uporedimo te fotografije i kako izgledaju danas jedva možemo prepoznati.

Mi smo danas odlučili da vam pokažemo jednu sliku od našeg domaćeg najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni, a radi se o poznatom glumcu Milošu Bikoviću.

Mnoge djevojke danas lude za ovim poznatim glumcem, dok na prvi pogled niko ne bi pomislio da se radi baš o njemu, a na ovoj slici iz djetinjstva je imao plavu kosu pa ga danas možemo vidjeti sa smeđom kosu, osim u slučaju da on mora promijeniti boju kose radi uloge.

Bila je jednom situacija kada je morao imati tamniju kosu radi uloge u filmu, a za sada ga još nismo vidjeli sa svjetlom kosom. Ljudima je poznato da on pored toga što snima filmove i serije u Srbiji da to radi i u Rusiji, pa da se on zbog mnogih obaveza ne eksponira baš previše u javnosti.

Skoro je izašao drugi dio filma Južni Vetar koji je bio dugo vremena očekivan, pa tako Miloš sa ekipom ide na premijere toga filma po prostorima bivše Jugoslavije.

Miloš javnosti nije baš otkrivao ništa oko svojih emotivnih veza i svojim djevojkama, ali su mediji uspjeli vidjeti sa kime on sada provodi vrijeme pa se to otkrilo i na premijeri filma su ga vidjeli sa Ivanom Malić, dok su neki i rekli kako bi moglo biti nešto više između njih nego samo prijateljstvo.