Mladić pronašao pijanog vanzemaljca u boci viskija! NEĆETE VEROVATI šta mu se desilo nakon toga! (FOTO)

0
93

Veoma česta pojava “malenih zelenih” počela je sve više da zabrinjava normalni svijet i javnost koja je ipak navikla na onaj tradicionalni način i stil života.

Ljudima su se u posljednje vrijeme ukazivali ovi “maleni zeleni” na planini Rtanj, potom na nebu, u magli, a nedavno je zabilježen slučaj kako je jednom migrantu vanzemaljac izlazio direktno iz ušiju.

Sada je redakcija “Zone sumraka” dobila informaciju, koju mi prenosimo u cijelosti, o još jednoj pojavi vanzemaljca. Naime, jedan mještanin Malog Zvornika koji je želio da ostane anoniman javio se redakciji i tvrdi da mu se jedan mali vanzemaljac ukazao u flaši viskija te da je bio vidno pijani (vanzemaljac dakle). Sve je slikao i kao dokaz svoje tvrdnje poslao ovu sliku.

“Kupio sam ovu flašu u Šapcu u jednoj maloj prodavnici. Stajala je sama i usamljena na regalu, skrivena na rafu koji je inače bio pun viskija od drugih proizvođača. Meni je to bilo malo čudno. Ta flaša je djelovala tu kao neki uljez.” naveo je šokirani mladić.

Poslije toga je on sa kupljenom flašom krenuo kući u Mali Zvornik. On je pritome imao nevjerovatan pun, kako tvrdi, put je bio kao za beznađe. Susretao je putem par Kineza, jednog Španca koji je išao prema Banji Koviljači, ali je ipak uspio da promaši put. Čitavo putovanje mu je djelovalo kao kroz maglu, naravno uz spornu bocu u naramku.

Kada je konačno došao u svoje mjesto, dohvatio je bocu sa željom da malo popije. Kod prve čašice nije uočio ništa neobično, obzirom da je viski bio natopljen ledom. Ali kod pete čašice se led naravno istopio i on je u tom momentu zapazio jednog malenog vanzemaljca koji pluta na dnu boce, kao mrtav. Tada je jedna paranormalna prilika sa drugog planeta počela uticati na mladića i bacila ga potpuno u trans. Kada se probudio, flaše nije bilo nigdje. Samo je ostala slika koju je on prethodno napravio svojim mobitelom, u momentu bunila kao i samo sjećanje na ovaj bliski susret sa drugim živim specimentom.

Šta vi mislite?

Napomena: Tekst je satiričnog karaktera