MLADA MI JE REKLA DA SE ZA SVADBU MORAM DA SE UGOJIM Trebalo da bude deverušta, a onda je BIZARAN zahtev uznemirio: Osećam se loše

0

Bijesna djeveruša, prijateljica mladenke iz djetinjstva, odustala je od dolaska na vjenčanje svoje prijateljice nakon što ju je mlada zamolila da se “ugoji” prije ceremonije – uprkos tome što se godinama borila da postigne svoju figuru.

Ona će biti djeveruša i bila je uzbuđena što će biti na ceremoniji, ali je bila uznemirena kada su je zamolili da se udeblja – budući da joj je ranije dijagnosticiran poremećaj u ishrani.

– Vratila sam spisak i rekla ‘ne’, a ona se uznemirila i rekla mi da to moram da uradim ili neću više moći da budem deveruša – rekla je ona.

– Pa, onda više nisam deveruša – odgovorila je. Buduća mlada je pobesnela moleći je i slala porodicu da joj kaže da uradi šta je tražila, a oni su joj rekli i da popusti jer nema ko drugi da je zameni i rekli su joj da ju je izabrala sa razlogom.

– Osećam se pod pritiskom i osećam se krivom za sve. Pitala sam dečka i on mi je rekao da je, naravno, izabrala mene s razlogom, i to zato što mi je teško da kažem ne – žali se devojka.

Kako navodi Mirror, iako je sada samopouzdanija i svoju borbu s bolešću pretvorila u nešto što ju je učinilo “jačom”, ona tvrdi da su njeni prijatelji mislili da će izgledati “čudno” dok stoji pored ostalih djeveruša. Objavljuje u inostranstvu i govori joj da niko ne treba da utiče na nju da uradi bilo šta zbog čega joj je neprijatno – posebno kada je u pitanju njeno sopstveno telo.