“Mjesečno zaradim preko 2.000 eura, plivam u parama”: Ljudi ZANIJEME kad čuju detalje iz života muške sponzoruše, a na samo JEDNU stvar nikada ne pristaje

0
111

Osim njegove dvogodišnje veze, njegov sponzor (56) mu je platio stanarinu kao i studentski kredit. Prije njihove veze, oni su bili samo prijatelji koji su se upoznali preko dejt stranice, pa su odlučili da sklope finansijski dogovor.

Viđali smo se samo jednom nedjeljno i to kada je on imao vremena. Mislio sam da je samo želio imati seksualni odnos sa mnom ali nakon upoznavanja, ljubav je postala platonska. Na ovu vezu gledam isključivo kao na svoj posao, jer mu s vremenom pomažem oko posla sa nekretninama. Iako je stresno brinuti se oko njegove sreće, on mi plaća stanarinu te mi daje 2.600 evra džeparca i plaća odmore u hotelima širom svijeta. – opisao je Edvard.

Niko ne zna da je on u vezi sa tim muškarcem, misle da mu je porodica jako imućna pa mu je zato omogućeno da uživa u ovim luksuznim stvarima.

Za mene je ovo posao, jer ako obavljam određenu uslugu onda budem dobro plaćen. Biseksualan sam, i zbog toga mi čak i žene prilaze sa željom da me sponzorišu, ali uvijek bih to odbio jer jednostavno mi se to ne sviđa.– rekao je Edvard.