Mjesec rođenja otkriva karakter: U avgustu se rađaju dobrice a u SEPTEMBRU…AUH! – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

Mjesec rođenja otkriva karakter: U avgustu se rađaju dobrice a u SEPTEMBRU…AUH!

Danas vam donosimo karakteristike horoskopskih znakova:
Januar
je prvi mjesec u godini koji je hladan a prema nekim vjerovanjima što on bude hladniji to će godina biti rodnija i nije dobro ako je u januaru toplo. Januar je i vrjeme praznika i slava pa se smatra da osobe koje su rođene u ovom mjesecu vole da se vesele i lumpuju. Piće im je slabost ali su dobri u duši i pravi su veseljaci. Ako ih iznervirate brzo planu ali se isto tako brzo i smire i one su najomiljenije u društvu.

Februar
je najkraći mjesec u godini koji se mijenja i svake četiri godine po broju svojih dana pa je pomalo i čudan. Sve osobe koje su rođene u ovom mjesecu su sretne upravo u periodu godine kada im je rođendan i njima sve polazi od ruke. Posebno vole da se obrazuju i uče pa je tako većina intelektualaca rođena upravo u februaru. Strast su im putovanja i upoznavaalje novih ljudi a opasnost vreba upravo iz njihove inteligencije jer često budu uobraženi i oholi.

Mart
je mjesec kada se vrijeme mijenja i po starim izrekama se poredi sa ćudljivom babom. Osobe koje su rođene u ovom mjesecu su vrijedni radnici i dosta su popustljivi ali kada im jednom pukne film u stanju su da neke ljude u potpunosti precrtaju iz svog života. Krasi ih poštenje ali se trebaju čuvati lošeg društva.

April
Osobe koje su rođene u aprilu su vedre i dobronamjerne. Imaju smisao za humor i često se šale i na svoj račun. Krasi ih i tvrdoglavost i ne žele tuđe savjete ali su pravi porijatelji kojima možete povjeriti i najveću tajnu koju nikada i nikome neće odati.

Ostatak pročitajte ovdje.

Oglasi – Advertisement