MISTERIJA U NIŠU! ŽENA (70) OGREBALA 3 MILIONA NA SREĆKI I NESTALA: Kupila prvo 10, pa još 10, pa 7?! Po ovom detalju zapamtili je svi

0
324

Ima nešto u gradu Niša pa njegovi građani odjednom imaju dobitke na igrama na sreću ,i to ne male dobitke. Na izvlačenju 2. februara tri miliona dinara je dobila jedna žena koja je nekako nakon dobitka nestala .

Ali nije ona jedina, jedan stariji muškarac u naselju Durlan kod Niša, takođe je dobio tri miliona dinara u igri “grebalice” i to ispred glavne pošte u Durlanu, pored mjenjačnice ali se o tome nije puno pisalo i pričalo u medijima. Istina, kako se nije pisalo o tome nije se ni istraživalo dali je čovjek samo slučajni prolaznik ili živi u Durlanu, potvrdili su u Beogradskoj centrali

Radnica u ovoj filijali Lutrije Srbije u Nišu, nije htjela da komentariše najnoviji dobitak, ali je rekla da žena još nije došla da podigne svoj dobitak. Poznato je da je žena koja ima između 65 i 70 godina 2. februara kupila u tri navrata ukupno 27 srećki. Na nekim srećkama je bio i onaj dobitak zamjene od 100 dinara koje je takođe tu iskoristila, pa je na tikete potrošila oko 2.000 dinara .

Očito voli da se igra na sreću, jer je najprije kupila 10, pa onda još 10 pa još sedam srećki. E u tih zadnjih 7 kupljenih se krio i ovaj veliki dobitak od tri miliona dinara. Najprije je svoje srećke grebala ispred radnje, a onda je počela padati kiša pa je ušla unutra.

“Auu, šta je ovo, koliko je ovo”, rekla je u jednom momentu i pokazala radnika koji je provjerio broj srećke i pokazalo se na kompjuteru da ne može da se isplati,a onda su došli do podatka da tri miliona ne može odmah da se isplati.

“Žena je jedva oteturala do vrata, čestitali smo joj i objasnili joj gdje bi trebalo sutra da prijavi dobitak” – rekao nam je radnik koji je prodao sretnu grebalicu .

Naravno da se vijest brzo proširila po radnjama na Trgu Stevana Sremca i Ulici Nikole Pašića a radnika jedne od kockarnica je rekao da je fina gospođa čest gost u kockarnicama.

“Znam baku, ali nikada nisam komunikacirao s njom. Ali očito ima novca za kocku, često daje evre da bi kupila grebalice i probala sreću” – kaže nam jedan od radnika manje kockarnice u centru Niša.

Očigledno je da ova penzionerka često svraća u lokale igara na sreću u centru Niša, ali od 2.februara je nema na tim mjestima.