Mira Škorić se ofarbala u SKROZ PLAVO: Novu frizuru pokazala držeći za ruku svog prezgodnog partnera, pogledajte ekskluzivnu fotografiju

0

Poznata pjevačica Mira Škorić čuva sve ove godine svoju intimu, pa se o njenom privatnom životu zna jako malo detalja, a ono što je već poznato je to da ona ima kćerku Milicu koju je dobila u braku sa uglednim hirurgom Vasilijem Jeremićem. Iako su nakon desete godine zajedničkog života, oni riješili da je najbolje da stave tačku na svoj brak, godine koje su proveli pod istim krovom, ali i slike sa vjenčanja Mire Škorić svjedoče o velikoj ljubavi koja je bila između njih dvoje.

Svadbeno veselje za koje govore mnogi da je bilo jedno od najveselijih, isto tako je bilo i jako popraćeno u meidjima budući da je Mira tada bila na vrhuncu svoje popularnosti. Okupila su se mnoga poznata lica, kuma je bila Ana Bekuta, a među gostima su se našli Ceca, Dragan Kojić Keba, Zorica Brunclik, Rođa Raičević, Marinko Rokvić i još mnogi drugi.

Zalubljeni mladenci su svakako bili najveseliji, a slika sa vjenčanja Mire Škorić je tu da nas podsjeti i na zaboravljni detalj iz njene prošlosti. Naime, ona je blistala u romantičnoj čipkanoj vjenčainici koja je bila pripijena iz njeno tijelo, kosu je pokupila uredno u punđu, ali malo ko se sjeća da je ona tih devedeseih godina bila atraktivna plavuša, ni nalik na brinetu koju gledamo na ekranima godinama. Mira Škorić je nedugo nakon vjenčanja riješila da se prefarba u tamno, a istu boju kose, koja je njen zaštitni znak je ne mijenja dugi niz goain i svi navode da joj savršeno pristaje. Kako je izgledala sa plavom kosom pogledajte u članku.