Miljana ima dečka, svećom da ga je tražila boljeg ne bi našla: Marija Kulić otkrila sve o ćerkinom momku, evo ko je on – Veliki biznismen u Srbiji, šok! (FOTO)

0

Od kada su se na našem području prije nekih petnaestak godina počeli prikazivati razni rijaliti programi niko nije mogao ni pretpostaviti da će oni postati najgledaniji TV format i da će recimo Zadruga koja je i najpopularnija imati više gledalaca koji prate Kristijana Golubovića dok spava nego što je ljudi pratilo centralni dnevnik na državnoj televiziji.

Rijaliti programi su doveli do toga da neki njihovi učesnici postanu poznate ličnosti koje su se uglavnom proslavile po skandalima a tu je najubjedljivija bila Miljana Kulić koja je u rijalitiju Parovi ostala u drugom stanju a u sljedećoj sezoni Zadruge je i njen tek rođeni sin bio na imanju u Šimanovcima.

I njena majka Marija je postala učesnica rijalitija a nedavno je otvoreno progovorila i o svojoj boesti ali i Miljani i njenom ljubavnom životu. Naime Miljana je nedavno diskvalifikovana iz Zadruge jer je bivšeg dečka napala dok je spavao i štiklom mu rasjekla glavu pa sada javnost nema uvida u to šta se dešava u njenom životu. Marija je otkrila kako je Miljana u vezi i ima novog dečka koji je prema njenim riječima zlatan i da je svijećom tražila Miljana ne bi boljeg našla.

Marija je otkrila i da se radi o jednom biznismenu koji ima više firmi i jako je imućan i nije sa njenom kćerkom zbog koristi kao što je bio slučaj sa njenim bivšim momcima. On živi u Beogradu a Miljana je trenutno kod njega i on je tretira kao princezu. To je Miljani pomoglo da povrati samopoštovanje i sada se osjeća bolje nego ikada.