Dolazak Milice Mršulje na ovaj svijet u Leskovu obilježio je nesvakidašnji događaj koji je nevjerojatno podsjećao na zadivljujuću scenu iz filma. Danas, kao zadovoljan roditelj, priča o svom osobnom putovanju svladavanja izazovnih okolnosti i nastojanja da postane najizuzetnija verzija sebe koja uopće može biti. Njezina je pripovijest duboki izvor motivacije, prikazujući nepopustljivu odlučnost i nesalomljivu snagu ljudskog duha u suočavanju s nevoljama.

Godine 1994., u gradu Gnjilanu na Kosovu, došao sam na ovaj svijet sa samo jednom sigurnošću: napušten sam tijekom oštre zime i ostavljen u kutiji pokraj kante za smeće. Majka je nestala, ostavila me, ali srećom, otkrio me suosjećajni prolaznik. Sjećanje na tu jezivu hladnoću još uvijek mi je živo u sjećanju, dok sam subotom bio zatvoren u toj kutiji, u Ulici cara Lazara, prepušten propadanju. Ovo iskustvo prepričava Milica, koja je sada sretno udata i duboko ispunjena. S druge strane, Milica je imala sreću uživati ​​u djetinjstvu ispunjenom srećom i neovisnošću, a sve zahvaljujući simpatičnoj posvojiteljskoj obitelji koja joj je pružila sve što je potrebno za zadovoljan život.

Jednog značajnog dana njezin život doživio je nepredviđen i nevjerojatan obrat. Suočila se licem u lice s srceparajućim otkrićem da je nisu odgojili njezini biološki roditelji, već da je posvojena. “Moje rane godine bile su poput onih svakog drugog djeteta. Moja me posvojiteljska obitelj obasula svim potrepštinama. Međutim, naglim preokretom događaja sve se promijenilo. Dogodilo se to tijekom burnog ratnog doba, dok sam bio zaokupljen vani Igrati se s drugom djecom.Oni su otkrili istinu o mom posvojenju, ostavljajući me bez prisustva majke i oca.

Tada su krenule sprdnje i ismijavanje, doživljavanje mene kao pojedinca bez ikakvih suštinskih veza”, razmišlja Milica prisjećajući se ključnog trenutka koji joj je potpuno promijenio životnu putanju. Ipak, posvojitelji su joj podarili novostečenu auru elegancije i veličanstvenosti, učinkovito zamjenjujući njezin dosadašnji bezbrižni način života.