Trenutno Vijesti

MILICA TODOROVIĆ se rasplakala usred emisije: OVO ju je pogodilo toliko da nije mogla da sakrije BOL, tuga ogromna (FOTO)

Jedna od naših najpoznatijih pjevačica mlađih generacija koja je potekla iz muzičkog takmičenja Zvezde Granda je svakako Milica Todorović. Milica Todorović je pobijedila u ovo muzičkom takmičenju u 2. sezoni koja se emitovala i održavala još 2005. godine.

Kada je pobijedila bila je maloljetna, tačnije imala je samo 15 godina. Tek nakon par godina je snimila svoj prvi album, a danas joj je karijera i više nego sjajna. Ona je jedna od pjevačica sa naše scene o kojoj se uvijek priča da je jedna od naših najljepših pjevačica. Najbitnije je što je jedna od rijetkih koja nije radila ništa od korekcija na svom licu, i kad god se pojavi u nekoj od emisija, uvijek je s njom smijeh do suza. Uvijek je tjeraju da imitira kolege i kolegice sa estrade, a ona to uvijek odradi perfektno.

Međutim, Milica Todorović je nedavno bila član žirija u muzičkoj emisiji koja se zove ”Nikad nije kasno”. Tada ju je jedan nastup toliko dirnuo da je bila previše emotivna i tako počela da plače. U tom trenutku je pjevala takmičarka koja se zove Sanja Živković koja je inače rođena u Austriji. Ona je pjevala pjesmu od Verice Šerifović ”Uvijek si mi majko govorila”.

Rijetko ko zna, ali tu pjesmu je napisao kralj narodne muzike Šaban Šaulić. Kada je Sanja izašla na scenu i otpjevala ovu pjesmu, Milica je počela da plače pred kamerama. Mnogi znaju da su skoro sve kolege bile vezane za Šabana Šaulića te da je skroz malo ljudi koji nisu pustili suzu kada su čuli da je pjevač preminuo.

Oglasi – Advertisement