MILICA I PETAR PONOVO ZAJEDNO: Evo kad su se pomirili, on je trebao na operaciju, A ONDA… – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

MILICA I PETAR PONOVO ZAJEDNO: Evo kad su se pomirili, on je trebao na operaciju, A ONDA…

Jedan od naših poznatih glumaca Petar Strugar je nedavno imao nesretni slučaj prošle sedmice. Naime, Petar Strugar je povrede, i to teže, dobio u Jakovu na salašu. Poznato je da je nedavno bio u vezi sa mladom i atraktivnom poznatom pjevačicom Milicom Todorović. Mnogi su se nadali da će njih dvoje ostati dugo u vezi pa da će se čak na kraju i uzeti, ali su ubrzo i prekinuli.

Upoznali su se na snimanju njenog spota, kada je dođla da posudi njegovog konja za spot. Gostovali su zajedno i u mnogim emisijama i radili su zajedno mnoga fotografisanja. Kada se desio njegov incident na salašu, među prvima ga je posjetila upravo Milica Todorović. Blizak izvor Milici Todorović je priznao da ga je posjetila i da Petar nikako nije dobro.

Doktori sumnjaju da će uskoro zbog povreda Petar morati ići i na operaciju. Kada je vijest došla u javnost, svi su bili šokirani, a posebno Milica Todorović i zato je odlučila da odmah ode u posjetu da vidi kako je ovaj glumac. Kada su prekinuli, odlučili su da ostanu u dobrim i korektnim odnosima, pa je to razlog zbog kojeg se u bolnici pojavila i Milica Todorović.

Pored toga rekla mu je da šta god da mu zatreba može nju da pozove i da će uvijek biti tu da mu pomogne. Milica je bila u šoku kada ga je vidjela, jer je Petar sav u povredama i modricama. Glumcu je jako drago što sada ima ovakvog prijatelja, te se njih dvoje redovno čuju.
Podsjećamo da je Petar Strugar glumio i u seriji i filmovima Montevideo Bog te video, te mu je ona pomogla da se podigne u javnosti.

Oglasi – Advertisement