“MILI JE NAPALJEN KAO PRIPLODNI BIK, MUVA NAKAZE!” JOVANA JEREMIĆ PRESAVILA TABAK: Hoće da ga TUŽI!

0

Javne ličnosti svakim danom na privlače na sebe medijsku pažnju. Jedna od takvih je i možda najpopularnija televizijska voditeljka u Srbiji, Jovana Jeremić. Ona je voditeljka na Pink televiziji, te svakim svojim pojavljivanjem podiže veliku medijsku pažnju, jer se o njenim izjavam i postupcima zaista mnogo piše. Nedavno se pojavila špekulacija da su Jovana i Mili u vezi, a sada je svoje mišljenje o tome izneo i Uroš Čertrić, koji nije štedeo jezik.

Jovana Jeremić je inače i poznata po tome što nema dlake na jeziku, te ima mišljenje o mnogo čemu. Mnogi smatraju da su njeni stavovi zapravo jasni samo njoj samoj, te bi bila pametnija da to zadrži samo za sebe. Nedavno se pojavila informacija da Jovanu već neko vreme “muva” poznati muzičar i kompozitor Aleksandar Milić Mili. Naime, tokom jutarnjeg programa na televiziji Pink, kamera je usnimila Jovanin ekran tableta, a korisnici Tvitera su na jednom četu navodno prepoznali Milija.

“A može i spa ako ti je do opuštanja… Mnogo nudim, ne valja” – pisalo je u poruci za koju se sumnja da je poslao Mili. Odmah su krenule špekulacije da su njih dvoje u vezi što su oboje žustro demantovali a Jovana je objasnila da se radi o sasvim drugom muškarcu koji je u pomenutoj poruci pozivao da idu u spa.

Celu situaciju je komentarisao i Uroš Čertrić i to nimalo lepim rečima kojima je vređao i Milija i Jovanu pa je tako rekao kako je Mili upao u krizu srednjih godina i ganja nakaze. Uroš je dodao i da je Mili uzeo testosteron koji ga napaljuje i to je razlog zašto naskače na dvorsku ludu i nakazu sa Pinka pored lepe i pametne žene. Nakon ovakvog komentara Jovana je odlučila da tuži Uroša ali nije želela puno da ga komentariše i da mu na taj način daje neki značaj.