MILAN STRONGMEN PRIJAVIO NIŠKOG NASTAVNIKA, TVRDI DA MU MALTRETIRA DETE: Vrši teror, ako ga vrate u školu – ispisaću sina! (VIDEO)

0

Poznati onlajn trening i bloger Milan Jovanović je poznatiji u Srbiji kao Milan Strongmen, te je ona na društvenim mrežama objavio da je njegov najmlađi sin, učenik petog razreda OŠ Sveti Sava u Nišu pretrpio mentalno zlostavljanje od svog nastavnika historije. Strongmen je objavio da je proti nastavnika podnio prijavu, da je bila inspekcija u školi, a da je nastavnih zbog drugog slučaja već suspendovan. Milan je naveo za Kurir da je nastavnik jednog dana, kada njegov sin nije bio u školu djecu natjerao da se izjasne ko je najveći problem i štetočina i da se izbaci iz škole.

“Moj je sin miran dječak, uči i voli da igra košarku. Ali iz nekog razloga je meta nastavnika. Moj je sin jednom na času tražio da ide u toalet, a on je organizovao da mu djeca skandiraju kada se vrati, bila je to buka, dranje.. Dijetu je bilo jako neprijatno. Rekao mu je tako jednom “ajde da odgovaraš kada ti tako pametan”. Odgovorio je na dva pitanja perfektno, a na treće nije mogao jer nije ni čuo koje je, jer je u međuvremenu nastala buka zbog školskog zvona, a za to je dobio dvicu. Jednom je dao drugoj djeci da glasaju da moje dijete izbaci iz škole”- rekao je Jovanović.

Kako on još navodi, dosta roditelja se pronašlo u ovoj priči, jer je ovaj nastavnik i ostalu djecu stalno maltletirao. Bio je već jednom suspendovan, te je Jovanović naveo da će dijete, ukoliko se ovaj nastavnik vrati u školu, ispisati iz iste.