MIK DŽEGER IMAO S*KS S ANĐELINOM DŽOLI, A ON JE SPAVAO I S MAJKAMA SVOJIH DEVOJAKA: Evo koliko su partnera imale slavne ličnosti

0

Svi smo svesni da se u svetu, a i kod nas nažalost sve vrti oko s*ksa. Mnogi iskorištavaju svoje telo da bi stekli popularnost. To je nešto što je postalo svakodnevnica javnih i poznatih ličnosti. Ipak mi vam danas donosimo najzanimljivije s*ks priče koje su iz svoje privatnosti ispričale poznate svetske zvezde. Njihov buran život, slava i novac pružili su im jako mnogo mogućnosti, između ostalog i veliki broj obožavatelja s kojima su čak i delili postelju.

Hju Herner je jednom prilikom priznao da bi trebao dobro da razmisli o tome s koliko devojaka je zapravo spavao, dok je Mik Džeger davno priznao da se čak spetljao s Anđelinom Džoli. U nastavku pogledajte koliko su partnera imale slavne osobe koje su otvoreno govorile o famoznim brojkama.

Glumac i bivši muž Kejti Peri, Rasel Brend, navodno je spavao s 1.000 žena. Dugo se godina borio s alkoholizmom i ovisnošću o seksu, a priznao je i to da je spavao s puno poznatih žena, uključujući Kejt Mos, Geri Halivel, Kortni Lav i bivšu suprugu Kejti Peri. Zvezda serije “Dva i po muškarca”, Čarli Šin, tvrdi da je spavao s najmanje 5.000 žena. Kubanski revolucionar Fidel Kastro je navodno spavao čak sa 35.000 žena. Navodno je “imao” dve žene dnevno, jednu za ručak i jednu za večeru više od četiri decenije.

Frontmen i basista rok benda Kiss, Džin Simons, imao je jedan zadatak koji je trebao da izvrši pre nego što bi njegova tadašnja devojka (sada supruga) Šenon Tvid pristala da se uda za njega. Bivša Plejbojeva manekenka zahtevala je da Simons spali sve fotografije žena s kojima je spavao, što je trajalo danima jer je Simons tvrdio da je spavao s gotovo 5.000.

Kristofer Andersen, autor biografije rok zvezde Mika Džegera, rekao je da je po njegovoj proceni Džeger spavao s 4.000 žena tokom svog života. Takođe je otkrio da su Džeger i Dejvid Bouvi bili svojevrsni “seksualni tim” i da bi zajedno išli u gej klubove.Poznati glumac Džek Nikolson, tvrdio je da je spavao s preko 2.000 žena. Izjavio je da je spavao sa ženama svih zakonskih godina, dodajući: “I njihovim majkama, i majkama njihovih majki.”