Trenutno Vijesti

Migranti opet napadaju građane! Maja se borila sa napadačem ali je zadobila i brojne povrede: Najviše me OVO zaboljelo (FOTO)

Problem migranata u našem regionu je iz dana u dan sve veći jer ih sve više dolazi ilegalnim putevima u naše države a jedini im j e cilj domoći se Evropske unije. Ipak, to uopšte nije jednostavno postići pa se veliki broj njih zadržava u Srbiji i Bosni i Hercegovini gdje, moramo biti iskreni i priznati , nemaju nikakve uslove za život.

Činjenica je da niiko ne zna o kakvim se ljudima radi i iz kojeg razloga su krenuli na ovak dugi put a pretpostavlja se da među njima ima veliki broj kriminalaca i bjegunaca od zakona u svojim državama. I do sada su se dešavali napadi sa njihove strane a uglavnom se radi o nekim međusobnim sukobima i niko ne zna tačan broj ovih ljudi koji su izgubili živote u našoj državi.

Migranti napadaju i naše građane a najnoviji slučaj se desio u Beogradu gdje je jedan od njih napao djevojku blizini Brankovog mosta. Maja je svoju potresnu priču podijelila i na društvenoj mreži Instagram i napisala je da je puno više od zadobijenih povreda zaboljela ravnodušnost njenih sugrađana koji su vidjeli napad na nju ali niko nije prišao da joj pomogne.

Ona se borila sa migtrantom i pozivala pomoć ali niko nije želio da joj priskoči u pomoć mada je po njenim riječima pet osoba sjedilo u blizini i samo posmatralo šta se dešava. Ona je dodala kako ni mediji ne pišu o ovim napadima koji se dešavaj svaki dan, a ni država ništa ne poduzima, ali da je ona shvatila da treba sama da se brani.

Oglasi – Advertisement