MESSI NA RUCI NOSI 190 PLATA PROSJEĆNOG SRBINA ! KADA VIDITE CIJENNU PATEKA NEĆE VAM BITI DOBRO !

0

Lionel Mesi je argentinski fudbaler koji trenutno igra za Paris Sen Žermen. Smatra se jednim od najboljih fudbalera svoje generacije, a sa tim epitetom dolazi i veliko bogatstvo.Nije strano da svjetski fudbaleri, a i domaći zarađuju basnoslovne cifre koje ih tjeraju na luksuzan život, a koga i ne bi, da se ne lažemo? Tako nam je sat svetski poznatog fudbalera Lionela Mesija privukao pažnju ne zbog cijene od 120.000 eura, već zbog jednog pitanja koje ljudima padne na pamet kada čuju koliko novca je u igri i životu sportista: Koliko je to mjesečnih plata prosječnog Srbina u našoj zemlji i šta sve možemo da pazarimo i kakve dugove otplatimo za samo jedan satić?

 

Radi se o satu brenda “Patek Philippe” koji košta 120.000 eura. Ovog puta Messi se odlučio za Nautilusov hronograf 5980R-001 u roze zlatu na gumenim kaišem zelenkaste boje. Vrlo neobična kombinacija priznaćete.

Uzeći u obzir da je prosječna plata u Srbiji za jun mjesec iznosila 74.302, a 120.000 evra iznosi 14.083.080 dinara, tako Mesijev sat može da pokrije troškove 190 srpskih porodica.

 

Osim toga može da se pazari i jedan stančić, doduše, u Borči jer su cijene nekretnina otišle u nebesa, a oni koji hoće da izađu iz dužničkog ropstva banke mogli bi da otplate dio kredita ili pak cio.

undefined

Sve u svemu, Mesi važi za jednog od najplaćenijih fudbalera na svijetu, a o njegovom životu se vrlo malo zna jer to ne pokazuje nigdje. Baš iz tog razloga njegovim obožavaocima je još slađe kada “iskopaju” neku informaciju o njegovom privatnom životu.

Pored ogromnog bogatstva vrlo je prizeman čovjek, a novac daje i u humanitarne svrhe.