Mermerno stepenište, zlatna ograda, kristalni lusteri, bazen i spa: Zavirite u Cecinu vilu na Dedinju!

0

Estradna scena je puna pevača i pevačica koje već godinama unazad žare i pale estradnom scenom. Zaista je mnogo takvih bili oni stariji ili mlađi, svakako možemo pronaći zaista mnogo kvalitetnih ali uz to i popularnih izvođača. Jedna od najvećih svih vremena je svakako Svetlana Ceca Ražnatović koju mnogi smatraju najpopularnijom pevaćicom današnjice uz zvezde kao recimo Jelena Karleuša. Takve pevačice svakako da imaju mnogo novaca i mi vam danas govorimo nešto o bogatstvu Cece. Saznajte u nastavku teksta o čemu je reč!

Svima je poznato koliko hitova i uspešnih albuma ima Svetlana Ceca Ražnatović i koliko ona može da zaradi kako od toga tako i od koncerata koji budu rasprodati u rekordnom vremenskom periodu. Kada uzmemo i čenjenicu da joj je pokojni suprug bio Arkan i da je on iza sebe ostavio veliko bogatstvo onda više ništa nije čudno što ona ima jednu od najskupljih vila od svih pevača sa estrade, a isto tako poznato je da ima kuću na Kipru.

Kako saznajemo, ona ima vilu na Dedinju čija se vrednost procenjuje na 3,3 miliona evra. Poznato je to da njena deca Anastasija i Veljko često na svojim profilima objavljuju fotografije iz ove vile tako da smo imali priliku kako izgleda njen enterijer. Poznato je da je pevačica pre par godina renovirala celu kuću te da je dodatno proširila i bazen, koji je i pre dorađivanja ostavljao bez daha.

U donjem delu ove kuće nalazi se spa centar i mesto za fitnes te kozmetičko ulepšavanje. Samo stepenište koje vodi kroz unutrašnjost na prvi sprat je urađeno od najkvalitetnijeg i najskupocenijeg mermera. Luste je izgrađen od velikog broja kristala koji su učinili ovaj prostor još više prestižnijim i luksuznijim.