“MENI GRADSKOJ RIBETINI DOVELI STE SELJAKA IZ MEDVEĐE, ODMAH CEPAM UGOVOR?!” MLADA POBEGLA SA VENČANJA, I NAPRAVILA HAOS KAD JE VIDELA MLADOŽENJU…(VIDEO)

0
291

Kako su krenuli rijaliti programi, svjedoci smo toga da su producenti raznih TV kuća počeli da snimaju sve i svađta i da nude svojim konzumentima, to jeste samim gledaocima, čisto da podignu nivo gledanosti svojih kuća jer je konkurencija više nego velika. Nekada su Farma i zadruga držale primat u samoj gledanosti, a danas pored toga imamo i “Život na vagi”, “Provodadžija”, ali i ostale formate rijaliti programa.

Ono što je važno spomenuti je to, da svaki od ovih programa ima svoju publiku, i nema šanse da taj projekt ikada propadne. Mi danas govorimo o jednom rijaliti programu, koji služi tome da se djevojci ili muškarcu “naštima” partner, za kojeg treba da se uda ili oženi. Gordana Anđelković je pravi hit ovog serijala, kada joj je produkcija naštimala partnera kojeg ni u snu ne bi mogla da pogleda.

Naime njen partner je iz Medveđe, čovjek sa sela, kojeg su producentio naštimali bijesnoj Gordani, ona je prekinula samo snimanje, samo mahnula rukom i rekla “Ćao”. Ona je Miloju u lice rekla, da uopšte nije njen tip, ne sviđa joj se što nije iz Beograda, i njegov stajling je bože sačuvaj. Isto tako je rekla voditeljici, ako joj se on sviđa, neka on ide sa njom na piće, jer njoj to svakako ne pada na pamet.

Ona je isto tako ubjeđena da je gradska riba, i da je on medo iz Međeđe, i da joj ne pada na pamet da više učestvuje o ovom programu. Pogledajte i sami kako je to sve izgledalo…