Melina je rekla KRAJ: Bračna sreća VIŠE NE POSTOJI! Ljudi, budite realni, to što joj je Haris uradio NIKO NE BI TRPEO!

0

Haris i Melina Džinović imaju vezu koja traje već duže vrijeme i koja je ukorijenjena sa poštovanjem. Tokom kompletne veze, ona nije nikada prestala da iskazuje divljenje prema Harisu. Uprkos tome što se udao u mladoj dobi, doživljavala ga je uvijek kao autoritet i nastavila je da to radi unutar njihove obitelji. To govori o trajnoj snazi njihove povezanosti i međusobnom poštovanju koje imaju jedno prema drugome.

Kako piše Svet, njihova veza može modnoj kreatorki zadavati bol. To je zbog toga što se Haris miješa u svaki dio njihovoh porodičnog života, pa čak i diktira kakvu frizuru ona treba da nosi. Haris od nje traži da zadrži istu boju i dužinu kose koju je imala kada su se upoznali, a ona mu u tome udovolava. Kada je u pitanju odgoj djeta, on je jako strog, dok Melina pušta kćerki da se šminka.

Htio je da ostane dijete što je duže moguće. On je bio i protiv toga da se Gina nalazi na društveni mrežama. Melina je njegov strogi pristup podržala te se složila sa njim da njihova kćerka ne treba imati društvene mreže. Melina je na raskrisnici, te ne znam za šta da se odluči, za stavove supruga ili želju kćerke da se druži. Iako imaju određene probleme, ona ipak ostaje predana snažnoj borbi. Dok se nastavlja boriti za ovom situacijom i dalje je optimistična da može na kraju pronaći ono što je najbolje i za supruga i za svoju kćer. Vjerujemo da će joj u tome uspjeti i da će riješiti problem.