MEGAN MARKL I PRINC HARI SE SU SE ODLUČILI ZA USVAJANJE ! NOVI ČLAN IMA PREDIVNO IME ! ODUŠEVIT ĆETE SE !

0

Ovaj humani čin oduševio je čitavu planetu!

Megan Markl i princ Hari poželjeli su dobrodošlicu novom članu porodice – biglu spašenom iz laboratorije za testiranje.

<p>Ovaj humani čin oduševio je čitavu planetu!</p>

Pas po imenu Mama Mia bio je jedan od 4.000 biglova koje su vlasti zaplenile prošlog mjeseca, nakon što je laboratorija za testiranje zatvorena zbog brojnih kršenja dobrobiti životinja. Ustanovljeno je da je fabrika Envigo, koja je prodavala štence za upotrebu u farmaceutskim i biotehnološkim istraživanjima, držala pse u žalosnim uslovima.

<p>Ovaj humani čin oduševio je čitavu planetu!</p>
Većina njih je pronađena neuhranjena i držana u kavezima,gdje su se gomilali izmet i otpad od hrane. Više od 300 štenaca je uginulo u objektu između januara i jula prošle godine. Šenon Kit, advokat za prava životinja, koja vodi projekat slobode Biglova je i sama prihvatila mnoge od spašenih. Ona je za LA Tajms rekla da je dobila poziv sa skrivenog broja i da nema pojma ko je na drugom kraju.

– Zove me na mobilni bez identifikacije pozivaoca i kaže: “Hej Šenon, ovo je Megan” – priseća se Kit. Razgovarale smo 30 minuta, a ja sam pomislila: “Da li je ovo Megan Foks?”

Ona je otkrila identitet misterioznog pozivaoca tek kada je kraljevski par došao u skromnu posjetu poslije radnog vremena, da vidi pse u kući u dolini San Fernando. Fotografija sa mjesta nije bilo, a par je bio u pratnji dvojice radnika obezbeđenja. Mia je tamo odvedena sa osam njenih tek rođenih štenaca.

Bigl, Pas
Šenon je dodala da je, za razliku od većine ljudi koji žele da usvoje štence, Megan željela da pomogne starijem psu.
Ona je rekla da kada je par napustio sklonište, princ Hari je pitao da li Mia ima „omiljenu igračku ili tako nešto“.

 

Sedmogodišnji bigl otišao je sa igračkom lisicom u svoj novi luksuzni dom u Montesitu, gde će se pridružiti Gaju i crnom labradoru za koju se misli da će se zvati Pula.