MARINKO ROKVIĆ SE BORI SA ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA , A OVO JE NJEGOVA SUPRUGA koja mu je velika podrška: Današnje ljepotice ne mogu da joj stanu na crtu

0

Marinko Rokvić, čuveni folk pjevač je bolestan, bori se neko vrijeme sa bakterijom koja mu je organizam napala. I kolege su izrazile zabrinutost za njegovo zdravlje, pošto im se ne javlja na telefon ovaj folker.

Iako važi za vrsnog pjevača Marinko Rokvić ne može da pjeva u zadnje vrijeme, on je porodičan čovjek koji je u braku sa suprugom Slavicom preko 30 godina, a dobio je dva sina na koja je ponosan, Nikolu i Marka.

Imao je Marinko Rokvić vezu i prije Slavice, bio je u vanbračnoj zajednici sa Milom, s kojom je dobio sina Darija, ali njegova porodica ga je prihvatila kao svog najrođenijeg.

Svi su pričali kako se Marinko i Slavica razvode, a njihov sin NIKOLA je o tome ovo rekao:

Ovim poslom se bavim toliko godina, oguglao sam na takve stvari. Bogu hvala, moji roditelji su dobro, zajedno su sretni. Priče i senzacionalizam poput takvih su ljudima zanimljivi, kazao je Rokvić, koji je odgovarao na pitanja čitalaca od strane magazina BLIC PULS.

Inače, Marinko Rokvić je navodno prebolovao i koronu, tako su pisali pojedini mediji, a imao je i operaciju poslije koje je skoro ostao bez glasa, odnosno jedva priča i ima problem. Pa je tako zamolio sve medije da sačekaju da ozdravi, a potom će se on oglasiti i svima dati intervju koji svi traže.

I mi se nadamo da će se Marinko čim prije oporaviti i da ćemo ga opet imati priliku slušati kako pjeva pjesme i zabavlja publiku na slavljima i raznim veseljima. Budi jak